Over mij

Over mij

Over

Over Petra

Holistische & energetische
huidverzorgingspraktijk

Mijn passie is het helpen van mensen met een mooiere huid, betere gezondheid en meer balans in het dagelijkse leven en lijf.

Lichaam geest & ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en voor mij de uitdaging om het zelf herstellend vermogen van je lijf en dus huid aan te zetten door energetisch en holistische behandelingen.

Om aan de hand van je bioritme, huidklacht, gezondheid-vraag alle puzzelstukjes aan elkaar te verbinden.

Na het behalen van mijn diploma in 1997 heb ik mijn schoonheidssalon mogen opzetten bij een drogisterij. Daar is de liefde voor gezondheid en het menselijk lichaam ontstaan, en mensen te helpen en in de watten te leggen.

Zelf heb ik ook aan den lijve ondervonden wat stress met je doet.

Vele levenslessen en de nodige hobbels op de weg heb ik me de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd in het behandelen van het complete lichaam. Zowel binnen en buitenkant. Want wat er van binnen gebeurd zie je uiteindelijk aan de buitenkant verschijnen waarbij de huid uiteindelijk het eindstation is.

Mijn doel is om je welkom te heten voor een ontspannen beleving en alles even los te laten. Ik neem de tijd om me af te stemmen op jou energie en werk op fysiek, emotie en energetisch vlak om de balans tussen Yin & Yang te herstellen.

Schoonheid is gezondheid zichtbaar gemaakt.

Een cadeau die je jezelf af en toe moet gunnen om weer uitgerust en opgeladen mijn praktijk uit te stappen.

Een stralende en liefdevolle groet, Petra