Behandelmethode

behandelmethode

Behandelen

Behandelmethode

Een goede gezondheid & vitaliteit vertaalt zich in een stralende huid

Holistische & Energetische Huidverzorging Praktijk.
Ieder mens is uniek en bezit vanaf de geboorte een blauwdruk, bioritme, op basis van de TCM (Traditional Chinees Medicine) en de 5 elementen;
💚 Hout, energetische lente 
❤️ Vuur, energetische zomer
💛 Aarde, 18 dan tussenseizoen/  nazomer
💙 Metaal, energetische herfst 
💜 Water, energetisch winter
Met de 5 elementen leer en producten van Phyto5 hersteld het energetisch evenwicht (Yin &Yang) in het lichaam, waarbij de verstoring in oa de huid wordt herstelt.

De holistische kijk op schoonheid maakt dat je ook naar binnen moet gaan en dus wordt voeding en suppletie meegenomen in het goed kunnen laten functioneren van lichaam, huid en geest. Totale ontspanning en het behandelen van top tot teen zijn daarom belangrijk voor een wellness beleving.
 
Niet alleen fysiek maar ook emotioneel en spiritueel staan met elkaar in verbinding wat maakt of je lekker in je vel zit. Je vitale energie is hierbij belangrijk en als deze niet in balans is stuurt je lichaam waarschuwingssignalen die zichtbaar zijn in de reflexzones van je gezicht.
De combinatie met je blauwdruk, genen en leef omstandigheden maakt jou uniek en dus is die informatie belangrijk voor jouw welzijn.
In onze maatschappij heeft iedereen het druk en zijn pauze momenten van cruciaal belang om je goed te voelen. Altijd in de ‘werken, vechten, vluchten modus/aan staan’ maakt je immuunsysteem zwakker en zorgt voor een overprikkelt zenuwstelsel. Door blokkades in je meridianen (energetische zenuwbanen) ontstaat er een verstoring in de doorstroming van je energie wat voor klachten kan zorgen. Vermoeidheid, minder goed functioneren van bepaalde organen etc. Door de behandeling met alle methodes die ik in huis heb zorg ik ervoor dat die energie weer goed loopt en je je gelijk weer veel fijner in je lijf voelt, en dat zie je terug in je huid!
 
In mijn praktijk neem ik de tijd voor jou om af te stemmen op jou energie en te kijken naar wat je huid mij vertelt. Een behandeling is afhankelijk van wat er voor jou nodig is en wat je wensen zijn en daarvoor reserveer ik ruim de tijd waarop je je in volle overgave en in een fijne sfeer compleet kunt ontspannen. Tijdens de behandeling beginnen we met een voetenbadje, kopje kruiden thee en een anamnese met uitleg bioritme. Ook maak ik gebruik van verschillende apparatuur waaronder een Lymfedrainage en Chroma (licht)therapie en/of Deep Peel computer. Maar net waar je huid op dat moment om vraagt. In combinatie met de producten van Phyto5 die werken op emotie, huid en energie maakt dit een unieke ervaring en beleving en word je zelfherstellend vermogen aangesproken. 
” Ik werk van top tot teen tot in de puntjes en details en vind de holistische en het totaal plaatje erg belangrijk. Zonder te kijken naar leefomstandigheden, voedingspatroon en suppletie is èchte huidverbetering niet mogelijk. Het is maatwerk aan de hand van jou persoonlijke profiel, bioritme, en in overleg gaan we op zoek naar wat er voor jou op het moment van je afspraak nodig is. ”
IMG_0290
75de5ec8-6196-4746-8dff-99925b244cb2