Salon Petra Wijnaldum
Salon Petra Wijnaldum
  • Element Hout
  • Element Vuur
  • Element Aarde
  • Element Metaal
  • Element Water

WAT IS PHYTO5?

PHYTO5 is een totaal concept van exclusieve, professionele, energiestimulerende en harmoniserende behandelingen en producten volgens de methode Phytobiodermei en biedt ongekende mogelijkheden. De kracht van de behandelingen, gecombineerd met de producten geven opzienbarende resultaten.

PHYTO5 is 100% natuurlijk, 100% energetisch en bevat hoogwaardige natuurlijke essentiele olien, vitaminen, mineralen en anti-oxidanten, met als basis klei, algen, plankton en pure plantaardige olien rijk aan omega 3,6,9. PHYTO5 is dierproefvrij, bevat geen dierlijke producten en is vrij van parabenen en synthetische parfums.PHYTO5 is gericht op herstel van het energetisch evenwicht (Yin en Yang) in het lichaam volgens de 5 elementenleer van de bewezen traditionele Chinese geneeskunde: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water en brengt de huidconditie terug in balans. Voor elk huidtype is er een passende elementenlijn. Voor een normale huid die in balans is, kan men kiezen voor de huidverzorging van het energetische seizoen.

Het lichaam bestaat niet alleen uit materie maar ook uit vitale energie. Als dit energiepatroon uit balans is, stuurt het lichaam waarschuwingssignalen die in de huid, dus ook in de reflexzones van het gezicht, zichtbaar worden. Door de energetische werking van de PHYTO5 producten worden de energiebanen die corresponderen met de bijbehorende organen in balans gebracht door de 5 elementenleer uit de traditionele Chinese geneeskunde. Door het creeren van innerlijke balans, verbeteren ook huidfuncties (uiterlijk balans) met zichtbaar resultaat. De unieke combinatie van de producten en de behandelingsmethodieken zoals lymfedrainage en chroma(kleur) therapie op de reflexzones in het instituut, hebben inmiddels, d.m.v. wetenschappelijk bewezen metingen, diepe energetische werking.