Salon Petra Wijnaldum
Salon Petra Wijnaldum
  • Rust en Ontspanning
  • PHYTO5 uniek in Friesland
  • Ontspanning en ongedwongenheid
  • Producten voor herstel

ONTSPANNING, RUST EN HERSTEL

Welkom bij Schoonheidsspecialiste Petra Visser.
Voelt u zich onrustig, ongemakkelijk of gestrest? Bent u op zoek naar ontspanning, rust en herstel? Even een moment om weer tot uzelf te komen. Neem de onbalans in uw leven weg en ga samen met Salon Petra op zoek naar innerlijke rust.

PHYTO5 UNIEK IN FRIESLAND

Salon Petra is gespecialiseerd in de behandelmethode PHYTO5. PHYTO5 is gericht op het herstel van het energetisch evenwicht (Yin en Yang). Door middel van deze rustgevende en ontspannende behandeling komt u weer volledig tot uzelf.DE KLANT AAN HET WOORD

"In mijn bezige leventje even echt tijd voor mezelf... in anderhalf uur tijd zorgt Petra er echt voor dat je echt ontspant, heerlijk om dit te voelen en ervaren. Door alle heerlijke geuren die voorbij komen tijdens deze overheerlijke behandeling kom ik altijd weer als herboren thuis. Ik kan het het beste omschrijven als 'even aan de batterij' voor een goed oplaadmoment!"

Jolanda Breidenbach

"mensen die geloven in wat ze doen, die passie hebben voor wat ze doen, ontmoet ik graag. Petra is zo'n mens. Graag laat ik me door haar behandelen!"

Marriet Schuringa

"Elke maand een rugmassage en ik kan u zeggen dat ze haar mannetje staat."

Pieter Tolhuizen