Salon Petra Wijnaldum
Salon Petra Wijnaldum
  • Rust en Ontspanning
  • PHYTO5 uniek in Friesland
  • Ontspanning en ongedwongenheid
  • Producten voor herstel

DE BEHANDELMETHODE

De behandelmethode wordt uitgevoerd in 9 stappen en deze stappen moeten allemaal worden doorlopen om het juiste en optimale resultaat de geven. De duur van de behandeling is dan ook tussen de 90 en 105 minuten.

Klik hier voor meer inhoudelijke informatie over PHYTO5.

Hierbij zijn de losse behandelingen bij te boeken zoals het epileren en/of verven van wenkbrauwen of het harsen van bovenlip en kin. Ook het ontharen van oksels en/of bikinilijn d.m.v. Body Sugar behoord tot de mogelijkheden. Echter het maken van een afspraak voor deze losse onderdelen is niet mogelijk.

DEEPPEEL COMPUTER

Van 2007 t/m 2012 heb ik in mijn praktijk mogen werken met de DeepPeel computer met veel plezier en prachtige resultaten. Dit apparaat werkt met snel op elkaar volgende microtrillingen om de huid intensief maar op subtiele wijze te reinigen.

Met de spatel en een lotion ‘schuif’ ik je huid als het ware schoon met een aantal flinke voordelen. De behandelingen worden uiteraard gedaan met de quantum gecertificeerde producten van Phyto5 voor het beste resultaat.

ONTHARINGSBEHANDELING: HARSEN OF BODY SUGAR

Het traditionele harsen is een bekende behandelmethode. Sinds een aantal jaren is Salon Petra ook gespecialiseerd in het ontharen d.m.v. Body Sugar.

Dit ontharingssysteem is van oudsher bekent in Arabische landen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een suikerpasta van natuurlijke ingrediënten. De pasta plakt niet op de huid waardoor de behandeling geschikt is voor zelfs de gevoeligste huidtypes. Het ontharen gebeurd met de haargroei richting mee waardoor de haren niet meer afknappen. Hierbij behoren stoppeltjes en ingegroeide haren tot het verleden en verminderd de groei voor een optimaal en langdurig resultaat.

"Ontspanning, rust en herstel"